Nieuwe website

Onze oude website heeft jarenlang gefunctioneerd door onze diensten weer te geven. Echter werd het tijd dat we de informatie overzichtelijker presenteren. Daarbij was de lay-out van de oude website niet meer representatief. Kortom, we vonden het tijd voor deze nieuwe website.

Welkom op onze nieuwe website

Wij heten u als bezoeker van harte welkom op onze website. Zelf zijn wij blij met het resultaat omdat we nu een representatieve website hebben. Daarbij wordt de informatie over onze producten overzichtelijk weergegeven. Daarnaast is het eenvoudig om gedetailleerde informatie te downloaden van verschillende producten. Daarmee bent u minder afhankelijk van ons omdat u zelf kunt zien wat onze producten u kunnen bieden. Staat uw wens er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Wat biedt deze website?

Met deze website bieden wij op de homepage een overzicht van de belangrijkste producten. Daarbij kunt u een video over ons bedrijf en producten bekijken. Bovendien kunt u lezen wat andere klanten van de samenwerking met ons vinden. Op de productenpagina vind u een overzicht van onze producten. Al deze producten hebben een detailpagina, zodat u er meer over kunt lezen. Ook zijn er per product een aantal foto’s te zien zodat u een beter beeld heeft van de functionaliteit. Op de referenties pagina kunt alle klantreferenties over ons vinden. Daarnaast kunt u lezen wie wij zijn en waarom we ons werk doen.

Vernieuwing

Onze onderneming groeit zowel in omzet maar ook fysiek. Vanuit ons bedrijfspand in Ede bedienen wij onze klanten over de hele wereld. Deze nieuwe website ondersteunt ons verkoopteam door op een overzichtelijke manier onze klanten van informatie te voorzien. Ondanks de uiterste zorg die wij aan deze website hebben besteed, kan het zijn dat er fouten zijn gemaakt. Ziet u een fout of mist u informatie? Neem dan contact met ons op.