Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Van Schaik Rack Solutions op meerdere gebieden ontwikkelingen doorgemaakt, waardoor met name op het vlak van kennis, mogelijkheden en kwaliteit hoogwaardige oplossingen worden geleverd. Wat betreft de expertise, deze ligt voornamelijk in de binnen- en buitenteelten, het presenteren van planten en bomen en verticale begroeiing.

 

Innovatief en betrouwbaar

Per jaar worden gemiddeld 800 nieuwe ontwerpen getekend, van draadrekken voor boomkwekerijen om het omwaaien van planten tegen te gaan, en presentatiemateriaal voor tuincentra tot ondersteuningsmateriaal voor verticale begroeiing. De ontwikkelde specialisatie en creativiteit in oplossingen van metaaldraad heeft als voordelen dat de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn. Nog altijd vindt bij dit familiebedrijf een verbreding plaats van producten en markten voor zowel kleine als grote bedrijven in binnen- en buitenland. Vanuit de visie dat een product zichzelf moet verdienen wordt gezocht naar een betrouwbare en betaalbare oplossing.

 

Hoe werkt Van Schaik Rack Solutions?

Van Schaik Rack Solutions heeft als doel het vermarkten van staaldraad oplossingen en werkt vanuit de gedachte dat van een transactie alle betrokken partijen voordeel moeten hebben. Met dat doel wordt de situatie van de klant geïnventariseerd en een passend advies gegeven. Aan de hand van de vraag uit de markt worden in overleg oplossingen in maatwerk geleverd en liggen standaard artikelen op voorraad. Van Schaik Rack Solutions ziet het als haar missie toegankelijk en voordelig te blijven waarom wereldwijd wordt gewerkt met een netwerk van dealers.

Gerben van Schaik

Directie

Floor van Schaik

Oprichter – Verkoop

Bennet van den Brink

Verkoop

Emiel de Kruijff

Verkoop

Onze missie

Van Schaik Rack Solutions is overtuigd van onze verantwoordelijkheid voor de aarde en zet zich daarom in voor duurzame oplossingen op het gebied van begroeiing. Wij leveren draadrek oplossingen voor een betere plantgroei en om mogelijkheden voor begroeiing te creëren.

Onze visie

De visie van Van Schaik Rack Solutions is de wereld voorzien van duurzame oplossingen op het gebied van plantgroei en mogelijkheden om begroeiing toe te passen. Dit doen wij uitsluitend met recyclebare producten.

© 2000 - 2024 van Schaik Rack Solutions | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy policy

Een website van Stylemaster

Top