Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Over Van Schaik Rack Solutions

Van Schaik Rack Solutions, opgericht in 2000 door Floor van Schaik, richt zich volledig op het vinden van oplossingen van metaaldraad voor de groensector. Met meer dan 20 jaar ervaring  heeft Van Schaik Rack Solutions op meerdere gebieden ontwikkelingen doorgemaakt, waardoor met name op het vlak van kennis, mogelijkheden en kwaliteit hoogwaardige oplossingen worden geleverd. Wat betreft de expertise, deze ligt voornamelijk in de binnen- en buitenteelten, het presenteren van planten en bomen en verticale begroeiing.

Innovatief en betrouwbaar

Per jaar worden gemiddeld 800 nieuwe ontwerpen getekend, van draadrekken voor boomkwekerijen om het omwaaien van planten tegen te gaan, en presentatiemateriaal voor tuincentra tot ondersteuningsmateriaal voor verticale begroeiing. De ontwikkelde specialisatie en creativiteit in oplossingen van metaaldraad heeft als voordelen dat de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn. Nog altijd vindt bij dit familiebedrijf een verbreding plaats van producten en markten voor zowel kleine als grote bedrijven in binnen- en buitenland. Vanuit de visie dat een product zichzelf moet verdienen wordt gezocht naar een betrouwbare en betaalbare oplossing.

Hoe werkt Van Schaik Rack Solutions?

Van Schaik Rack Solutions heeft als doel het vermarkten van staaldraad oplossingen en werkt vanuit de gedachte dat van een transactie alle betrokken partijen voordeel moeten hebben. Met dat doel wordt de situatie van de klant geïnventariseerd en een passend advies gegeven. Aan de hand van de vraag uit de markt worden in overleg oplossingen in maatwerk geleverd en liggen standaard artikelen op voorraad. Van Schaik Rack Solutions ziet het als haar missie toegankelijk en voordelig te blijven waarom wereldwijd wordt gewerkt met een netwerk van dealers.

Ons Team

Ons team is de motor achter Van Schaik Rack Solutions. Samen bereiken we namelijk meer dan één! Van Schaik Rack Solutions is op deze wijze uitgegroeid tot een volwaardige en professionele business voor draadrek oplossingen. Maak kennis met ons team en wie weet tot binnenkort.

Top