Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

FRUITHOF

Locatie: Kapelle, NL

Teelt: Fruitbomen en fruitstruiken

Website: http://www.defruithof.nl

Sector: Tuincentra

WAT KWEEKT U?

De Fruithof is een kwekerij welke fruitdragende bomen en struiken in pot kweekt, die eetbare vruchten produceren. Naast ons uitgebreide assortiment bieden wij een compleet fruit verkoopconcept voor de tuincentra en bouwmarkt.

WAT ZIET U ALS UW STERKE PUNTEN?

Door middel van een foto-etiket zijn onze hoogwaardige kwaliteitsproducten ook visueel aantrekkelijk. Het foto-etiket is voorzien van productinformatie in 4 talen en een unieke barcode. Daarnaast kunnen we onze klanten desgewenst voorlichting geven m.b.t. het verzorgen van vruchtbomen, het bestrijden van ziektes, plagen enz. Ons nieuwe bedrijf is modern en gestructureerd. Dankzij ons logistieke systeem en onze flexibele instelling kunnen wij snelheid in leveranties en levering op maat garanderen.

WAT VINDT U VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN?

Kwalitatief goede producten op gevulde tafels met een aantrekkelijke, strakke presentatie geven verkoop. Gezien de weersomstandigheden met o.a. veel wind hebben de rekken die wij gebruiken voor de presentatie van onze planten duidelijk hun nut bewezen.

WELKE OPLOSSING VOND U VOOR HET OPTIMAAL PRESENTEREN BIJ DE TUINCENTRA?

Voor een belangrijk deel door gebruik te maken van draadrekken in de presentatietafels, in combinatie met uitgekiende sfeermaterialen.

ZIET U NOG MEER VOORDELEN IN DEZE OPLOSSING?

Door gebruik van de plantenrekken worden de planten optimaal gepresenteerd, staan de potten ordelijk en stevig zodat ze niet omwaaien en kunnen onze klanten gemakkelijk bijbestellen. Een groot voordeel is dat de plantenrekken op maat gemaakt kunnen worden.

© 2000 - 2024 van Schaik Rack Solutions | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy policy

Een website van Stylemaster

Top