Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

LODDERS BOOMKWEKERIJEN

Locatie: Wernhout, NL

Teelt: Bos- en haagplantsoen

Website: https://www.lodders.nl

Sector: Tuincentra

KUNT U IETS VERTELLEN OVER HET CONCEPT DAT U OP DE MARKT BRENGT EN WAT UW DOELGROEP IS?

Een aantal jaren geleden zijn we gestart met het in pot drukken van haagplanten. We maakten bundels van 10 en potte divers op en we voegden een foto-etiket toe. Na een paar jaar werd de vraag om in pot te kweken steeds groter en zo zijn we gestart. Nu kweken we dus alles in pot en leveren dit uit met een foto-etiket. Daarnaast kunnen de tuincentra een banner bestellen om op de plantentafel te bevestigen. Doelgroep voor ons zijn de tuincentra in binnen- en buitenland.

WAT ZIET U ALS UW STERKE PUNTEN?

dit voorheen alleen in het voor- en najaar kon. Bovendien bevat iedere pot een etiket met een beschrijving / gebruikswijze met een ferme uitstraling, waardoor de planten zichzelf verkopen. Ons uitgangspunt is dat er geen personeel nodig moet zijn om uitleg te geven.

WAT HEEFT U GEDAAN OM UW CONCEPT OPTIMAAL TE PRESENTEREN BIJ HET TUINCENTRUM?

Om op een tuincentrum een optimale presentatie te hebben, is het belangrijk om een goede presentatietafel te hebben waarop de planten ruim gepresenteerd kunnen worden. Dit is eenvoudig te bereiken door er een plantenrek in te leggen, waardoor alle planten op dezelfde juiste afstand staan. Zo’n presentatie-rek is belangrijk voor het stabiel plaatsen van het gewas, maar ook voor een correcte orde en uitstraling. Daarnaast kunnen er plantkaarten met allerlei plantspecifieke informatie bij de planten geplaatst worden.

HEEFT U NOG EEN ADVIES VOOR ONZE LEZERS?

Haagplanten zijn op zich visueel niet echt een trekker. Door te presenteren met een draadrek, banners en fotokaarten maken we voor u ook dit product beter verkoopbaar. Dus als u een tafel weg zet, zorg dan ook voor goede productpromotie, dat eenvoudig bij ons te bestellen is.

© 2000 - 2024 van Schaik Rack Solutions | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy policy

Een website van Stylemaster

Top