Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

VERSCHUREN ROZEN

Locatie: Cuijk-Katwijk, NL

Teelt: Rozen + Rozen in pot

Website: http://www.verschurenrozen.nl

Sector: Horticulture

KUNT U IETS VERTELLEN OVER DE GEWASSEN EN HET CONCEPT DAT U OP DE MARKT BRENGT?

Wij leveren een groot, compleet assortiment van ruim 350 soorten van vrijwel alle rozenveredelaars. Ons assortiment is het hele jaar leverbaar. De rozen worden geleverd met kale wortel, verpakt, in 2 en 3 liter potten of in pot gekweekt in 3, 4 of 5½ liter containers.

WAT ZIET U ALS UW STERKE PUNTEN EN UW MEERWAARDE VOOR UW AFNEMERS?

Wij leveren ieder aantal rozen, bovendien franco vanaf 100 stuks of 1 CC-kar. Van alle soorten beschikken wij over fraaie foto-etiketten met een complete soortbeschrijving en A5- en A4 foto’s.

WAT HEEFT U GEDAAN OP UW KWEKERIJ OM HET GEWAS TE BESCHERMEN TEGEN DE WIND?

Op onze potrozenkwekerij staan alle rozen in draadrekken van Floor van Schaik, om omwaaien te voorkomen. Zo houden we de af te leveren kwaliteit optimaal doordat schade aan het gewas wordt voorkomen en sparen we arbeid uit om de kosten laag te houden.

WAT HEEFT U GEDAAN OM UW CONCEPT OPTIMAAL TE PRESENTEREN BIJ HET TUINCENTRUM?

Voor de presentatie van potrozen die direct vanaf CC-karren worden verkocht hebben wij presentatie rekken laten maken die zorgen voor een optimale presentatie van onze potrozen in 3, 4 of 5½ liter containers op CC-karren. We laden 18×3 = 54 rozen per CC-kar.
Voor de presentatie van potrozen op verkooptafels leveren wij metalen verdeelrekken, A4 en A5 foto-rekken en foto’s. Het belang van een optimale presentatie hebben we hoog in het vaandel staan. Zo profiteren zowel wijzelf én de winkel van een hogere omzet.

HOE BELANGRIJK ZIJN VOOR U DE PRESENTATIE-REKKEN?

De presentatie rekken zorgen voor een perfecte uitstraling en voorkomen het omwaaien van potrozen. Dus een betere omzet en schade wordt voorkomen.

© 2000 - 2024 van Schaik Rack Solutions | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy policy

Een website van Stylemaster

Top